Gunter Willems

Endurance coaching.

Trainer gespecialiseerd in duursporten.

They didn't know it was impossible, so they did it.

"Mark Twain".

Mijn filosofie:

Gunter Willems

Gepassioneerd door natuur en buitensport, lid van het nationale team MTB Marathon Wereldkampioenschappen in 2017 en 2018. Ik heb mijn opleiding tot sportcoach gehad bij bloso en ben sinds 2014 full-time coach. 

 

Omdat het toevertrouwen van jullie sportprogressie, doelstellingen en opbouw van je seizoen aan een coach een  belangrijke beslissing is, werk ik met analyse en communicatiemiddelen tot het niveau van je toewijding is bereikt.

 

Ik stel verschillende niveaus van monitoring en formules voor gepresenteerd op deze site.

 

Om aan de behoeften van elke sporter tegemoet te komen, begint een goede samenwerking met een eerste gratis bespreking, zonder verplichtingen, van zijn exacte verwachtingen en doelstellingen. U kan dan ook vragen stellen waarin ik de praktische aspecten van onze samenwerking uitleg.

 

Om uw doelstellingen te behalen is een follow-up en analyse van uw trainingen nodig zodat we samen uw fysieke prestaties en mentale ingesteldheid kunnen verbeteren. 

 

Tot binnenkort! :-)

 

De formule die bij u past!
(Zonder contractuele verbintenis)

Getuigenissen:

"Beginnend bij niet veel, het is drie jaar geleden dat ik met Gunter trainde, drie jaar progressie en een plaats van vicekampioen Wallonië, master 1 xcm. Het avontuur gaat verder met grotere doelstellingen.

Jérôme Lowies

( MTB marathon )

Since 2014

"Gunter heeft me doen evolueren sinds we samenwerken en zijn manier van werken past perfect bij mij."

Andy Mattiuzzi

( Veldrijden et MTB xc )

Since 2015

"Ik had nooit gedacht dat ik de 20 km van Brussel kon  lopen ... en toch. In een paar maanden van goed gestructureerde en progressieve voorbereiding, kon ik deze prestatie gemakkelijk bereiken." Mijn lichaam kon zich aanpassen. Geen blessures, leuke sensaties en de wens om andere sporten te ervaren! "

Carine Van Grieken

( Running )

Since 2014

 
Gunter Willems

Trainer, coach.

Steenweg 6

3440 Zoutleeuw

Belgium

Tel: 0477/85.79.10

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
Contacteer mij:

Vos informations ont bien été envoyées !